fbpx
Snusfornuft

Har du noen tanker om snus? Nå vil vi høre fra deg!

Er du skriveglad og glad i snus? Eller misliker du både å skrive og å snuse? Vi vil uansett høre dine tanker om snus. Det kan være både stort og smått – tanken bak denne siden er å være åpne og ærlige om alt som handler om snus.

Det overordnede tema er snus, men som du allerede kan se på siden vår, kan snussfæren romme alt fra hverdagsobservasjoner til politikk- og samfunnsspørsmål som engasjerer deg. 

  • Har du en snusopplevelse som kan interessere andre? 
  • Vet du noe om snus som andre også bør vite? 
  • Blir du irritert av at folk sier snus er farlig, når det er sigaretter som truer folkehelsa? 

Hva synes du om norsk tobakks- og snuspolitikk? Har du noe du skulle ønske du kunne si til helseministeren, som er Norges Head of Snus Affairs? 

Skriv til oss da vel! 

Snusfornuft.no eies og driftes av Swedish Match Norge. Her skal vi være åpne og ærlige om våre betraktninger, vurderinger og meninger om alt som handler om snus. Det kan for eksempel handle om norsk tobakk- og snuspolitikk, at 6000 nordmenn hvert år dør av røyk, men at ingen har dødd av snus. Og hvorfor vil ingen snakke om det, egentlig?  

Slik sender du inn innlegg 

Tekstene skrives som blogginnlegg. Innlegg sendes til post@snusfornuft.no.  

Du er velkommen til å sjekke ut våre siste innlegg på forsiden, og ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer.  

Vi gleder oss til å lese det du skriver! 

Nils Erlimo

Sosiale medier

Følg Snusfornuft i sosiale medier.